Wij zijn MSV

Wij zijn Mechanisatie Service Veluwe, oftewel MSV. Onze expertise en kracht liggen op het gebied van duurzame energieoplossingen. Denk aan warmte-krachtkoppelingen, gasvoorbereiding en fakkels. Daarbij vinden wij onze service en snelheid van handelen een kracht!

We bieden complete oplossingen die reiken van het allereerste concept tot het laatste detail. Wij begrijpen dat uw project uniek is, daarom staat servicegerichtheid bij ons centraal. Uw behoeften vormen de drijvende kracht achter alles wat we doen.

De geschiedenis van MSV

Tien jaar geleden werd Mechanisatie Service Veluwe opgericht door Jan. Jan richtte zich voornamelijk op het onderhouden van verschillende motoren. Na een overname werd de onderhoudstak verdubbeld en was dat het startschot voor een mooie groei van MSV.

Met een stevige basis in onderhoudsexpertise rees de vraag om motoren te reviseren als vanzelf op. Aangezien reviseren van motoren een essentieel onderdeel is hebben wij dit met beide handen aangepakt. Vandaag de dag draait een groot deel van onze activiteiten om het reviseren van motoren en het bouwen van complete WKK (Warmtekrachtkoppeling) sets.

Maar de groei ging door. Door de toename in onderhoud kwamen we steeds vaker slecht gas tegen. Hierdoor hebben we onze kennis en diensten uitgebreid met het vergistingsproces van gas. Zo staan onze specialisten nu klaar om vergistingsprocessen aan te pakken, inclusief gasleidingnetwerken, gasvoorbehandeling en WKK-installaties. Op deze manier zijn we niet alleen probleemoplossers, maar zijn we echt uitgegroeid als een betrouwbare partij op het gebied van duurzame energieoplossingen.

24/7 service verlenen

Wij onderscheiden ons in flexibiliteit en snel handelen. Zo kunt u 24/7 bij ons terecht voor storingen en onderhoud.

Jarenlange kennis en ervaring

Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van WKK’s, gasvoorbehandeling en fakkels is geen probleem of vraag te gek.

Complete dienstverlening

Het volledige proces van ontwikkeling tot plaatsen en alles daar tussenin kunnen wij voor u regelen.