Ontwikkelen en leveren WKK’S

Neem contact op

Waarom een warmte-krachtkoppeling?

Warmtekrachtkoppeling (WKK), ook bekend als gecombineerde warmte- en krachtgeneratie (CHP), is een energie-efficiënte technologie die wordt gebruikt om zowel elektriciteit als warmte te produceren uit een enkele energiebron, meestal fossiele brandstoffen zoals aardgas of biobrandstoffen. Het doel van warmtekrachtkoppeling is om het rendement van energieproductie te verhogen door gebruik te maken van de warmte die normaal gesproken verloren gaat bij conventionele elektriciteitsopwekking.

Onze deskundige ingenieurs en technici hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren van energieopwekking door middel van warmtekrachtkoppeling. We luisteren naar uw behoeften, analyseren uw energieverbruik en ontwerpen oplossingen die uw efficiëntie verbeteren en uw energiekosten verlagen. Of het nu gaat om industriële toepassingen, verwarming voor gebouwen of processtoom, wij hebben de expertise om uw project succesvol te realiseren.

Ontdek onze mogelijkheden

WKK reviseren

Naast het ontwerpen en produceren van nieuwe systemen, bieden wij ook revisie trajecten aan. Het reviseren van een warmtekrachtkoppeling (WKK) omvat het grondig inspecteren, herstellen, upgraden en optimaliseren van een bestaande warmte-krachtkoppeling. Dit zorgt ervoor dat een WKK blijft functioneren op een efficiënte en betrouwbare manier.

Revisie is essentieel om de operationele levensduur van een warmte-krachtkoppeling te verlengen en ervoor te zorgen dat het blijft voldoen aan de verwachtingen op het gebied van efficiëntie, betrouwbaarheid en milieuprestaties. Het stelt eigenaren in staat om de initiële investering in het systeem te maximaliseren en de voordelen van warmtekrachtkoppeling te blijven benutten.

Lees verder