• Apeldoorn
  • Fulltime

Nederland door als Monteur bij een groeiende en platte organisatie!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 2000.- en € 5000.- op basis van 40 uur volgens de CAO Klein Metaal en jouw werkervaring
  • Een verantwoordelijke en flexibele baan met diverse klanten verspreid door het land
  • Om de zes weken heb jij storingsdienst
  • Als je als servicemonteur aan de slag gaat mag je jouw eigen werkbus mee naar huis nemen!
  • Alles is goed geregeld: nieuwe bedrijfshallen, een mooie bus en goed gereedschap

Ons verlanglijstje

  • Jij hebt een opleiding mechatronica of een achtergrond in automotive
  • Twee rechterhanden (sleutelen vind jij leuk) en een BE-rijbewijs (of de bereidheid deze te behalen)
  • Affiniteit met de agrarische sector
  • Klantgericht, communicatief vaardig en een harde werker; dat ben jij!

Wij zijn Mechanisatie Service Veluwe (MSV) uit Apeldoorn, al tien jaar lang zijn wij dé expert op het gebied van duurzame energieoplossingen. Van warmtekrachtkoppelingen, gasvoorbereidingen en fakkels; wij bieden de complete oplossing van ontwikkeling tot plaatsing en alles daar tussenin. Klanten kunnen dus ook bij ons terecht voor storingen en onderhoud. Elk project is uniek, daarom stellen we een servicegerichte dienstverlening centraal en garanderen we snelheid, flexibiliteit en kennis.

Werken bij MSV in drie woorden: aanpakken, vrijheid en waardering. De onderlinge sfeer op kantoor en in de werkplaats is fijn, gemoedelijk en plat. Iedereen kent elkaar en je wordt gezien voor wat je doet. Als monteur werk je hard en ben je veel onderweg, daarom krijg jij vertrouwen, flexibiliteit en vrijheid om je werk zelfstandig uit te voeren. Wanneer je iets nodig hebt, dan regelt kantoor het gelijk! Ook de planning staat voor jou klaar om te bespreken welke klussen opgepakt moeten worden.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

7.00
Op de zaak begroet je je collega’s, bekijk je de planning en laad je samen met je collega de bus. Jullie stappen vervolgens de bus in en zetten koers richting Barneveld. Vandaag starten jullie met revisiewerkzaamheden aan een vergistingsinstallatie bij een boer.
8.00
In Barneveld aangekomen maak je een praatje met de boer, bekijk je de installatie en haal je het gereedschap uit de bus. Laat de klus maar beginnen! Je start met het uit elkaar halen van de motor, daarna was je de motor door deze te zandstralen.
10.15
Met een kop koffie achter de kiezen, bekijk je samen met je collega de motor en beoordeel je wat er vervangen of gerepareerd moet worden. Je noteert zorgvuldig wat er gedaan moet worden om de machine weer als nieuw te laten lopen.
12.30
Lunchpauze! Bij de klant in de kantine eet je de meegebrachte boterhammen. Ondertussen maak je een praatje met de boer en zijn personeel. Het is een vaste klant waar je regelmatig komt. De rest van de week zal je hier bezig zijn met de revisiewerkzaamheden.
13.00
Weer aan de slag! Samen met je collega demonteer je de generator en maak je deze klaar voor verzending. Een extern bedrijf zal deze inspecteren. Ook de besturingskast halen jullie uit elkaar en beoordeel je.
15.15
Lekker die koffie en gevulde koek! De motor en besturingskast hebben behoorlijk wat mankementen. Morgen ben je weer terug bij de boer voor de reparaties, vervangingen, terugplaatsingen en tests. Eens kijken hoever je gaat komen!
15.30
Op de terugweg, rij je op verzoek van kantoor langs een boer in Stroe. Zijn biogasinstallatie geeft storing. Je leest de machine uit en bekijkt of je de storing kan verhelpen. Er moet een klein onderdeel vervangen worden, die jij gelukkig in de bus hebt liggen.
17.00
Jullie zijn weer op de zaak! Daar aangekomen laad je alvast de bus in met de juiste onderdelen voor morgen. Nu op naar huis!