Kom naar onze open dag op 1 & 2 december!

De MSV open dag

Welkom bij MSV’s aankomende Open Dag op 1 en 2 december! Dit tweedaagse evenement biedt een uitgelezen kans om kennis te maken met ons nieuwe pand in Apeldoorn! Daarnaast presenteren enkele partners van ons zichzelf. We verwelkomen trots GENAP, BASgas, Den Hartog mobil en LGE (Local Green Energy), die hun innovatieve oplossingen en visies met jullie zullen delen. Ook is de MAF aanwezig met een stand.

  • Datum: Vrijdag en zaterdag, 1 en 2 december
  • Locatie: Hogekampweg 36A in Apeldoorn

Wat kunt u allemaal verwachten?

  1. Diensten van Partners Ontdekken: Stap binnen bij de stands van onze partners, waaronder GENAP, BASgas, Den Hartog mobil en LGE (Local Green Energy). Ontdek de nieuwste diensten en oplossingen die ze te bieden hebben.
  2. MAF – Missie in Focus: Breng een bezoek aan de indrukwekkende stand van de MAF en laat je inspireren door hun missie. Ontdek hoe deze organisatie zich inzet voor een betere wereld en hoe jij hieraan kunt bijdragen.
  3. Ons Nieuwe Pand Ontdekken: Wij zijn verheugd om ons nieuwe pand aan jullie te presenteren! Maak gebruik van de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen, ontdek de moderne faciliteiten en leer meer over de visie die ons drijft.
  4. Boeiende Presentaties: Laat je informeren en inspireren door boeiende presentaties van onze partners en ontdek de innovaties die de toekomst vormgeven.
  5. Netwerken en Verbinding: Ontmoet gelijkgestemden, knoop gesprekken aan met vertegenwoordigers van organisaties en breid je netwerk uit in een inspirerende omgeving.